Bell Schedules

Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Safe Arrivals 8:45 AM 9:00 AM 15 min
Opening Exercises 9:05 AM
Block A 9:05 AM 10:25 AM 80 min
Recess 10:25 AM 10:40 AM 15 min
Block B 10:40 AM 12:00 PM 80 min
Lunch 12:00 PM 12:15 PM 15 min
Recess 12:15 PM 1:00 PM 45 min
Block C 1:00 PM 2:20 PM 80 min
Recess 2:20 PM 2:35 PM 15 min
Block D 2:35 PM 3:35 PM 60 min
Safe Departures 3:35 PM